Kolme resurssipointtia: sähköurakointiyritykset

Resurssipooli-yhteistyöalusta on erinomainen työkalu sähköurakointiyritysten käyttöön. Resurssipoolin avulla on helppoa löytää työvoimaa ja kalustoa, mutta sen kautta voi myös itse tarjota yrityksen omia resursseja muiden käyttöön tehokkaasti.

Tämä julkaisu on toinen osa Resurssipointit-sarjaa, jossa kerrotaan palvelumme hyödyistä eri yritysten näkökulmasta. Lue sarjan ensimmäinen osa täältä. Toiset kolme resurssipointtiamme on suunnattu erityisesti sähköurakointiyrityksille:

1) Omat resurssit helposti tarjolle

Resurssipooli auttaa täyttämään työkalenterin tyhjiä kohtia myös nopealla aikataululla. Yhteistyöalustan kautta työvoiman ja kaluston voi tarjota muiden käyttöön vaivattomasti. Resurssipooliin rekisteröityneet yritykset toimivat energia-alalla, joten sen kautta tavoittaa urakointiprojektien kannalta oikeat ihmiset.

2) Sopivien resurssien löytäminen omiin tarpeisiin

Resurssipoolin avulla mahdolliset kaluston rikkoutumiset tai sairastapaukset eivät horjuta projektin aikataulua, sillä palvelusta on mahdollista löytää sopiva laite tai tekijä työlle. Projektit pysyvät käynnissä, kun resurssit ja niitä tarvitsevat kohtaavat ketterästi alustalla.

3) Tuen tarjoaminen vika- ja häiriötilanteissa

Vika- ja häiriötilanteissa verkko halutaan saada mahdollisimman nopeasti takaisin toimintakuntoon. Urakointiyhtiöt voivat Resurssipoolin kautta tarjota näihin tilanteisiin osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä ja kalustoa jo hyvissä ajoin etukäteen.

Resurssipoolista hyötyvät kaikki siinä mukana olevat yritykset. Lue sivuiltamme lisää palvelun hyödyistä!