Kolme resurssipointtia: sähköverkkoyhtiöt

Resurssipooli-yhteistyöalusta hyödyttää kaikkia energia-alalla toimivia yrityksiä. Palvelu on tarkoitettu sähköverkon rakentamiseen, ylläpitämiseen, korjaamiseen ja huoltoon osallistuville yrityksille.

Tämä julkaisu aloittaa Resurssipointit-sarjan, jossa kerrotaan palvelumme hyödyistä eri yritysten näkökulmasta. Ensimmäiset kolme resurssipointtia on suunnattu erityisesti sähköverkkoyhtiöille:

1) Varautuminen vika- ja häiriötilanteisiin

Vaikeat sääolosuhteet, sairastapaukset, kaluston rikkoutuminen… On monia tilanteita, joissa sähköverkkoyhtiöillä on tarvetta työvoimalle tai kalustolle, jota ei juuri sillä hetkellä löydy omasta takaa. Palvelun kautta voi hakea tarjolla olevia resursseja tai pyytää tarjousta muilta käyttäjiltä.

2) Erikoiskaluston parempi saatavuus

Kaikkea erikoiskalustoa ei kannata ostaa yhtiön omaan käyttöön, etenkin jos tarve sen käytölle on satunnaista. Jos projektissa kaivataan esimerkiksi vianpaikannuksiin tarvittavaa kalustoa tai aggregaattia, kannattaa aivan ensimmäiseksi kääntyä muiden Resurssipoolin käyttäjien puoleen!

3) Varmuutta ja joustavuutta hankkeisiin ja aikatauluihin

Resurssipoolin avulla on helppoa löytää työvoimaa ja kalustoa, mutta sen kautta myös tarjoat omia resurssejasi muiden käyttöön tehokkaasti. Selkeä digitaalinen alusta auttaa löytämään kaiken tarvittavan ja tuo joustavuutta projektien ja resurssien hallintaan.

Haluatko kuulla lisää Resurssipoolista? Ota rohkeasti yhteyttä!