Vuosi 2022 pakettiin

Ensimmäinen toimintavuosi on muutaman tunnin päästä takana. Melkoinen vuosi olikin, mutta hyvä sellainen. Tästä tilanteesta on hyvä siirtyä ensi vuoteen ja jatkaa siitä mihin on jääty. Edellisessä päivityksessä kerrottiin Resurssipoolin tuotantoversion julkaisemisesta. Vaikea sanoa oliko se vuoden kohokohta, mutta ilman sitä ei kuitenkaan olisi saavutettu kahta seuraavaa kohokohtaa eli ensimmäistä asiakassopimusta ja ensimmäistä poolin kautta välitettyä tilausta. Nyt voidaan siis sanoa, että tälle vuodelle asetetut tavoitteet täyttyivät.

Loppuvuosi tuotantoon menon jälkeen on ollut hektinen. Siihen kuului monia asiakastapaamisia eri puolilla Suomea sekä asiakassopimusten tekoa. Resurssipoolin tuotantoversioon tuotiin vielä yksi kehitys lisää ja muutenkin suunniteltiin ja määriteltiin tulevia kehitysaskeleita. Viimeiset pari viikkoa on aktiivisemmin suunniteltu tulevaa ja koottu kasaan matkan varrella tulleita ajatuksia ja punottu yhteen aloitettuja projekteja. Hyvää on luvassa ensi vuodelle, joista kaksi isompaa asiaa osuu heti tammikuulle:

  • Heti alkuvuodesta julkaisemme rekrytointi-ilmoituksen. Haemme asiakkuuspäällikköä tukemaan kasvuamme. Olisitko se juuri Sinä?
  • Tammikuun loppupuolella on Verkostomessut Tampereella. Meillä on siellä osasto, jonne olet tervetullut vierailemaan.