Voimakasta kasvua

Tavoitteemme ovat kovat ja näitä tavoitteita kohden olemme hyvää vauhtia etenemässä. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta sitä se vain on. Fakta kuitenkin on, että jos haluaa kasvaa, niin siihen pitää panostaa niin näkyvyyden, kehityksen kuin henkilöstönkin puolesta. Näitä kaikkia olemme tässä viime viikot tehneet.

Pohjanmaan suunnalla vaikuttava Vaasa Insider otti yhteyttä, kun oli kuullut meistä. Heidän haastattelupyyntöönsä oli helppo suostua ja haasteellisin osa oli sopivien kuvien ottaminen. Juttu meistä löytyy mm. heidän verkkosivuilta (https://www.vaasainsider.fi/fi/yrittaja/resurssipoolin-avulla-yritys-voi-vuokrata-omaa-kalustoa-ja-henkilostoa-kalustoa-ja-henkilostoa-on-palvelussa-laidasta-laitaan/).

Kehitystyötä teemme jatkuvasti. Se on asiakkaiden toiveiden ja ajatusten kuuntelemista ja näiden jalostamista palveluun. Pieniä muutoksia teemme ”heti” ja suurempia vähän hitaammin. Olemme aloittaneet ohjelmistotoimittajamme kanssa seuraavan kehitysversion teon, mikä tuo lisää toiminnallisuuksia ja parantaa käyttöä. Tavoitteemme on, että tämä versio olisi asiakkaidemme käytössä ennen kesälomia.

Olemme saaneet riveihimme myös uuden tekijän, myynnin osaajan Pekan. Pekka aloitti työnsä toukokuun alussa ja perehdytys on nyt takana. Pekan pääasiallinen vastuu on asiakashankinta Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Toki myös muualtakin päin Suomea voi olla häneen yhteydessä.
Pekan tavoittaa sähköpostilla osoitteesta pekka.strom@3pool.fi tai puhelimitse 040 566 2189.