Tietoa meistä

Tarinamme

3Pool syntyi tarpeesta auttaa energia-alan yrityksiä resurssihaasteiden selättämisessä. Yrityksiltä löytyy alalla tarvittavaa työvoimaa ja kalustoa, mutta tarve niiden käytölle ei aina jakaudu tasaisesti eri vuodenaikoina tai projekteissa.

3Poolin alkua vauhditti kentältä tullut toive palvelusta, jonka kautta yritykset löytäisivät apukäsiä tai puuttuvaa kalustoa kiireisinä aikoina ja voisivat hiljaisempina hetkinä tarjota omia resurssejaan tuottavaan hyötykäyttöön.

Keväällä 2022 perustettu 3Pool vastaa tähän tarpeeseen Resurssipooli-yhteistyöalustan avulla. Alustaa lähdettiin kehittämään kuuntelemalla tarkalla korvalla toiveita energia-ammattilaisilta, joista monilla on vuosikymmenien kokemus alan vaatimuksista alan käytännöistä.

Resurssipooli-alusta saatiin markkinoille vuoden 2022 lokakuun lopussa, marraskuussa ensimmäiset käyttäjät lähtivät mukaan palveluun ja jo joulukuussa sen kautta välitettiin ensimmäiset resurssit.

Palvelu on suunnattu erityisesti sähköverkon rakentamiseen, ylläpitämiseen, korjaamiseen ja huoltoon osallistuville yrityksille sekä kaikille niille toimijoille, jotka tarvitsevat kyseisten tekijöiden palveluja, esimerkiksi maanrakennusyrityksille, metsänhoitoyrityksille tai teollisuudelle.

Missiomme

3Poolin tavoitteena on tehdä Resurssipooli-alustasta kaikkien energia-alan yrityksien työtä helpottava ja tukeva palvelu. Haluamme luoda yrityksille uuden tavan toimia entistä tehokkaammin ja hyödyntää täysin omia resurssejaan. Yhteistyöalustamme kautta yritykset löytävät työvoimaa, laitteistoa ja osaamista sekä tarjoavat helposti oman kapasiteettinsa hyötykäyttöön.

Visiomme

Haluamme tehdä Resurssipoolista alan toimintakulttuuria muuttavan palvelun, jonka ääreen hakeudutaan aina ensimmäisenä, kun yrityksellä on tarvetta osaajille tai kalustolle. Tavoitteenamme on olla kiinteä osa suomalaisten verkko- ja urakointiyhtiöiden arkea ja saada tulevaisuudessa myös jalansija ulkomaisilla sähköverkkomarkkinoilla.

Arvomme

Luotettavuus – Olemme asiakkaidemme luottamuksen arvoinen toimija, jonka palvelusta energia-alan yritykset saavat apua toimintaansa tarpeen ollessa suurin. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme voivat löytää luotettavia kumppaneita Resurssipooli-alustan kautta.

Kehittyminen – Tuomme uudenlaisen ajattelu- ja toimintamallin energia-alalle, jotta yritykset saavat vauhtia myös oman toimintansa kehittämiseen. Kehitämme Resurssipoolia jatkuvasti, jotta se palvelee alan toimijoita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Yhteistyö – Luomme energia-alalle uusia yhteistyön muotoja ja autamme tasaamaan resurssien kysyntää ja tarvetta. Tuemme asiakkaitamme uusien kumppanuuksien löytämisessä ja teemme aktiivisesti yhteistyötä palvelussa mukana olevien yritysten kanssa.

Haluatko kuulla lisää Resurssipooli-alustasta tai liittyä mukaan palveluun? Ota rohkeasti yhteyttä!
Tero Kuusisto, 0400 748 902, tero.kuusisto@3pool.fi