Resurssipoolin tuotantoversio on julkaistu

Lokakuun viimeisenä päivänä vihdoin koetti se hetki, jota olemme jo odottaneet ja jonka eteen on tehtyä kesän ja alkusyksyn aikana paljon töitä. Työ on pitänyt sisällään niin suunnittelua, määrittelyä, koodausta, testausta kuin kehittämistä. Maanantaina 30.10.2022 jää aikakirjoihin hetkenä, jolloin saimme vietyä viimeisimmät suunnitellut ominaisuudet testipuolelta tuotantoversioon ja testattua niiden toimivuuden myös siellä.

Projekti otti oman aikansa, mutta lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja kattava ominaisuuksiltaan ja toiminnallisuudeltaan. Aivan kuten olimme suunnitelleetkin. Tällä versiolla lähdemme nyt kiertämään asiakkaitamme läpi, joskin samanaikaisesti miettien tulevia ominaisuuksia, joiden avulla Resurssipooli voisi vieläkin paremmin palvella käyttäjiään ja tukea heitä heidän omassa liiketoiminnassaan. Näitä ajatuksia on projektin aikana syntynyt useampia.

Kiinnostaako asiakkuus?

Ota yhteyttä (tero.kuusisto@3pool.fi / 0400 748 902), niin sovitaan esittelykäynti.