3Poolin www-sivut avautuivat

Tänään on vihdoin jotain näkyvää ja konkreettista projektista. Ei mitään sen suurempaa kuin kotisivujen avautuminen. Tästä matka jatkuu eteenpäin ja voidaan myös kertoa ulospäin missä mennään ja mitä tapahtuu.

3Pool Oy on Power Prof Partners Oy:n tytäryhtiö ja lähtee kehittämään ja tuottamaan energia-alalle resurssipoolia. Resurssipoolin ajatuksena on tasata resurssien käyttöä alalla tarjonnan ja tarpeen mukaan. Mikäli omille asentajille ei löydy kaikille päiville riittävästi töitä, voi tarve näille ammattilaisille löytyä toisesta yhtiöistä, jolloin heidän projektinsa etenee halutulla tavalla. Vastaavasti alalla on paljon arvokasta kalustoa, jolla ei ole joka päivä käyttöä, vaan ne ovat ns. ”varaston pihalla”. Resurssipooli hakea win-win -tilannetta, jossa resurssien tarjoaja saa vastinetta omille resursseille ja ostaja puolestaan saa vietyä omat hankkeensa läpi suunnitella aikataululla tai ilman arvokasta kalustohankintaa. Parina viime vuotena olemme olleet covid-19 -pandemian armoilla ja se tuottaa edelleen haasteita. Sairastunut ja karanteenissa olevat henkilöt eivät voi monessakaan tapauksessa olla töissä, jolloin se resurssipoolin kautta voi löytyä se tarvittava vararesurssi.

Luonnon ääri-ilmiöiden aiheuttamat vika- ja häiriötilanteen sähköverkossa eivät ole kenenkään etu. Verkkoyhtiöillä on tarve saada toimitettua asiakkaille sähköä ja vastaavasti nyky-yhteiskunta olettaa, että sähköä on aina saatavilla. Toimiva ja varma sähköverkko koko Suomessa on meidän yhteinen etumme.