Resurssipooli kantaverkkojen tukena – Fingrid liittyi 3Poolin innovatiiviseen palveluun

Kuva: Fingrid

Fingrid on suomalaisen energiajärjestelmän peruspilari, jonka tehtävä on turvata sähkönsaanti Suomessa. Kantaverkkoyhtiö varmistaa, että sähköä on varmasti saatavilla kaikissa tilanteissa. Siksi myös verkon kunnossapidon ja turvallisuuden on oltava huippuluokkaa.

3Poolin ylläpitämä Resurssipooli on digitaalinen alusta, jonka kautta yritykset voivat löytää energia-alan osaamista ja kalustoa sekä tarjota omia resurssejaan hyötykäyttöön. Fingridin varatoimitusjohtaja Timo Kiiveri on luottavainen, että alusta houkuttaa alalle uusia palveluntarjoajia.

– Näemme Resurssipoolissa sellaista innovatiivisuutta, jota energia-alalla kaivataan tehokkuuden ja toimintavarmuuden takaamiseksi.

Fingrid ja kaikki Resurssipoolin käyttäjät voivat muun muassa hyödyntää sähköalan yritysten resursseja monipuolisesti ja kehittää ja tukea omaa toimintaansa.

3Poolin toimitusjohtaja Tero Kuusisto toivottaa Fingridin lämpimästi tervetulleeksi.

– Meille on suuri luottamuksenosoitus, että Fingrid lähti mukaan Resurssipooliin ja kokee palvelun sekä toimivaksi että hyödylliseksi. Tämä vahvistaa uskoamme siihen, että olemme tekemässä oikeita ja koko alaa hyödyttäviä asioita.

Tutustu Resurssipoolin mahdollisuuksiin!